OPROSTIO SE OD SAIGRAČA: Milan Radin nastavlja karijeru u Aktobeu

Autor:

Sport

26.02.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Partizana Milan Radin nastaviće karijeru u Aktobeu iz Kazahstana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radin na meču sa Dinamom iz Kijeva

Radin se posle današnjeg treninga oprostio od saigrača, koji su mu poželeli puno sreće u nastavku karijere! 

- Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prave prijatelje. I kada je bilo teško i nisam igrao uvek sam imao osmeh na licu jer mi je njihova podrška beskrajno značila. Samo uz tu energiju koju svi imamo uspeli smo da osvojimo "duplu krunu" i da posle 12 godina izborimo nokaut fazu Lige Evropa! Ali kako to u životu obično biva u jednom trenutku kada dođete do vrha putevi moraju da se razdvoje, a vi da nastavite dalje - rekao je Radin i nastavio:

- Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do "duple krune" i LE, stručnom štabu, trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci, samo hrabro, šampionski!

Radin (26) je za Partizan odigrao 58 mečeva. On je prethodno nastupao za Novi Sad, Jugović, Sentu, Radnički iz Nove Pazove, lučansku Mladost i Voždovac. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.