KOMPANI: Rad sa Gvardiolom kao deset godinda studija

Autor:

Sport

26.02.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Mančester sitija Vensan Kompani uporedio je igranje kod Pepa Gvardiole sa akademskim iskustvom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kompani i Gvardiola

Kompani se može pohvaliti diplomom iz oblasti biznisa, što ga čini jednim od retkih fudbalera sa akademskim statusom, a čini se da i u Sitiju ima vrhunskog profesora.

- Mislim da su reči koje ga najbolje opisiju - intenzivnost i nemilosrdnost. Nikada ne osetite zadovoljnost, već u ponedeljak se vraćamo na posao i fokusiramo se na narednu utakmicu - rekao je Kompani nakon osvajanja Liga Kupa.

- Bez obzira da li je u pitanju Vigan ili Arsenal, za mečeve se uvek pripremamo isto. On nam pruža neverovatnu količinu znanja, i veoma je dobar u prenošenju poruka. Uvek osećamo da imamo prednost u odnosu na druge timove, samo zato što nam daje precizne informacije i tačno zna šta želi od nas.

- Raditi sa njim je kao deset godina studiranja, uporedio bih to sa odlaskom na univerzitet, to je taj nivo. Svakog dana naučite nešto novo - rekao je Kompani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading