DOSTA CIRKUSA, IGRAJTE FUDBAL!

Sport

27.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkus u Superligi! Partizan je očajnom partijom jedva iščupao bod protiv Zemuna u Superligi (1:1), ali smatrajući da su oštećeni nepostojećim penalom za protivnika, iz tabora crno-belih brzo su se oglasili i negodovali.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
BINIĆ: Dobro je da se Zemun oglasio, moraju da se oglase mali klubovi

Zbog toga je Dragiša Binić, član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja, podneo prijave protiv Crvene zvezde i Partizana zbog raznih javnih prepirki i saopštenja i traži oduzimanje bodova.

RepublikaFoto: Starsport
Samo se žale: FK Partizan

PRAVE CIRKUS

- Da, tačno je da sam to uradio. Ovo je prevršilo svaku meru. Reprezentacija se plasirala na Mundijal, imali smo dva kluba u nokaut fazi Lige Evrope, taman smo se stabilizovali, a oni prave cirkus. Ako smatrate da ste oštećeni, kao Partizan protiv Zemuna, postoji protokol kako se žalite, a ne da se razvlače po novinama - pobesneo je Binić.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura direktno je prozvao Binića da pokrene postupak protiv sudije.

RepublikaFoto: Starsport
Samo se žale: FK Crvena zvezda

POHVALE ZA ZEMUN

- To nije moj posao, već posao sudijske komisije. Ako troše najmanje deset puta više novca od manjih klubova, a ne pobeđuju ih lagano, tu nešto ne rade dobro. Barselona troši stotine miliona, ali to i pokazuje na terenu - smatra Binić i zaključuje:

- Sve pohvale što se i Zemun oglasio, manji klubovi moraju da pokažu zube Zvezdi i Partizanu. Bez fudbala u unutrašnjosti nema jake lige, a onda ni Evrope. Nigde ne piše da svake godine oni moraju da budu prvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading