BORBA ZA OPSTANAK: Kiza Milinković novi trener Rada

Autor:

Sport

26.02.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Rada ne cvetaju ruže ove sezone. Posle 24 kola nalaze se na poslednjem mestu Superlige, a u nastavak borbe za opstanak ulaze sa novim trenerom - Zoranom Milinkovićem.

RepublikaFoto: FK Rad

Na užarenu klupu tima sa Banjice seo je bivši trener Partizana, Voždovca, Vojvodine i mnogih drugih klubova. Pred njim je težak zadatak, a iskusni stručnjak je i sam toga svestan.

- Znam Volkova i Veselinovića sa kojima sam već radio ranije, kao i trenera golmana Milana Stojkovića sa kojim sam sarađivao u Voždovcu. Rad je klub sa tradicijom i navijačkom podrškom za poštovanje. Hvala upravnom odboru na poverenju. Obećavam borbu do samog kraja i verujem da ova borba još nije gotova - rekao je Milinković.

On je treći trener "građevinara" ove sezone. Pre njega ovaj tim su vodili Gordan Petrić i Slađan Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mica

27.02.2018 10:52

Dokle god klovna i diletanta ne smene sa mesta sportskog direktora FK Rad agonija i ova katastrofa će se nastaviti sa nesagledivim posledicama!

Djole

27.02.2018 11:45

@Mica - Potpuno tacno jer ta vezara nije ni za portira a ne da bude sportski direktor. Kakav direktor takvi i rezultati, nikakvi!