DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: PSŽ ZA SERGEJA DAJE 200.000.000 EVRA!

Autor:

Sport

28.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin postaje drugi najskuplji fudbaler u istoriji! U red za Sergeja Milinkovića Savića stao je i PSŽ, a kako bi potukli iznose koje Laciju nameravaju da daju Real i Mančester junajted, "sveci" su, prema pisanju lista Korijere delo sport, već ponudili 200.000.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej će postati jedan od najskupljih igrača svih vremena!

Tačnije 180 miliona za transfer i 20 na ime bonusa. Ako se to obistini, vezista "orlova" bi stao odmah iza najskupljeg Nejmara (222 miliona), a pretekao zvezde poput Kilijana Mbapea (180 miliona), Filipea Kutinja (160) i Pola Pogbe (105).

Potvrdu za svoje tvrdnje ugledni italijanski časopis našao je u poseti Rimu Sergejevog menadžera Mateje Kežmana. On se tamo navodno sastao na večeri sa kolegom Žoržom Mendešom (menadžer Kristijana Ronalda), ali i sportskim direktorom Lacija Igliom Tareom i predsednikom kluba Klaudiom Lotitom. Uloga Portugalca je u posredovanju, odnosno da sa našim asom postigne takav dogovor koji ne bi mogli da im poremete ni Madriđani ni ambicije trenera "crvenih đavola" Žozea Murinja.

9 miliona evra platio Lacio Genku za Sergeja 2015. godine

12 golova i šest asistencija upisao SMS ove sezone na 33 meča

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading