Najbolji golman izabrao najboljeg špica: OVO JE PO BUFONU NAJBOLJI STRELAC SVIH VREMENA!

Sport

27.02.2018

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon (40) i dalje stoji među stativama italijanskog prvaka, a u svojoj bogatoj karijeri branio je šuteve mnogih vrsnih golgetera. Ipak, jednog je izdvojio na pijedestal...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon zna čiji šutevi su bili posebno precizni

Italijanski golman već više od 20 godina bavi se fudbalom na vrhunskom nivou, nalazio se oči u oči sa napadačima širom sveta, ali je jedan bio posebno težak za čuvanje.

Reč je o Ronaldu, ali "onom" Ronaldu, koji je u vreme Bufonove mladosti terorisao rivale u dresu Intera.

- Ronaldo, "Il Fenomeno", onaj iz Intera, nešto neverovatno. Ne možete više naći igrače sa onim fizikalijama. Moć, brzina i tehnika. Strašno! Lionel Mesi je danas najbliži tome, ali nije tako moćan. Ronaldo je tada naspram drugih ljudi stvarno izgledao kao vanzemaljac - poručio je Bufon.

Što se tiče nacionalne selekcije, Điđi je rekao zbog timu nakon eliminacije u baražu za Mundijal od Švedske, ali ga novinari i dalje pitaju za mišljenje o "skvadri". Poslednja polemika u javnosti na Apeninima razvila se u vezi sa Marijom Balotelijem.

- Mariju bi to trebalo da bude izazov, sve dok ne prestane da igra. Mislim da je, zbog svega što je napravio u poslednje dve sezone, zaslužio da bude u konkurenciji. Na kraju govorimo o talentu koji možda još nije dosegao vrhunac, ali za italijanski fudbal i te kako je zreo. Samo je još Toti ranije imao tako snažan udarac i preciznost - istakao je golman Juvetusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading