(VIDEO) Ne ide bez Ronalda: REAL PAO U BARSELONI, MORENOV ŠAMAR KRALJU!

Sport

27.02.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala doživeli su peti poraz u Primeri ove sezone, pošto su na gostovanju Espanjolu poklekli u samoj nadoknadi vremena.

RepublikaFoto: twitter.com/Real Madrid C.F.
Asensio je zaustavljen na "Monžuiku"

Rešio je trener Zinedin Zidan da podari najboljem igraču Kristijanu Ronaldu slobodan dan, ali se to pokazalo kao veoma loša ideja, pošto su Madriđani sa i bez njega u ekipi kao nebo i zemlja.

Nije čak Real ni igrao toliko loše u prvih 45 minuta, imali su dve vrlo dobre prilike, od čega je posebno bila bitna ona Bejlova iz uvodne faze meča, ali je u drugom delu sve stalo za još uvek aktuelne prvake Španije. Čak je u 37. minutu Moreno postigao i pogodak za domaći Espanjol, ali je sudija poništio gol zbog ofsajda.

Onda je u drugih 45 minuta to bila prava rapsodija na terena, ali momaka u plavo-belim dresovima.

Espanjol je stvorio barem 4-5 vrlo izglednih prilika pred golom Kejlora Navasa, tresla se čak i prečka nakon jednog šuta Duartea, ali promene rezultata na semaforu nije bilo, pa su stajala samo dva "krompirića".

Ipak, na manje od minute do kraja susreta Moreno je iskoristio jedan centaršut i sjajnim volej udarcem poslao Real kući i bez toga jednog boda koji su do tada imali. Strelac ovog gola je još tokom regularnog dela susreta imao nekoliko šansi, ali je sve to naplatio na samom kraju.

Real posle 26 mečeva zauzima treće mesto na tabeli sa ogromnih 14 bodova zaostatka za Barselonom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading