FUDBALERI ZVEZDE NASTAVILI SA TRENINZIMA, Milojević: Loše vreme ne remeti rad ekipe

Autor:

Sport

28.02.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening na novom pomoćnom terenu sa veštačkom podlogom iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević je izveo igrače na novi teren

Milojević je na poseban način doživeo povratak na terene na kojima je osvojio šampionsku titulu sa omladinskom selekcijom.

- Prelep je osećaj ponovo raditi na terenima Omladinske škole. Zaista su mi emocije proradile, proveo sam ovde tri prelepe godine kao trener, radio sam sa decom i to je prelep osećaj. Došao sam pre treninga da vidim kakvi su uslovi za rad i sada imamo dva odlična terena sa veštačkom travom nove generacije, za moju ekipu je najbitnije da je u trenažnom procesu. Loše vreme i sneg nas ne remete, plan i program sprovodimo kako smo ga zamislili - rekao je Milojević.

Milojević je dodao da su takvi tereni bili potrebni Zvezdi.

- Verujem da će mnogo talenata stasavati upravo ovde i da će mnogi od njih sa ponosom nositi crveno-beli dres. Presrećan sam što će najmladji članovi Crvene zvezde imati odlične uslove za rad - naveo je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading