Fudbalski Džoni Dep ponovo juri loptu

Autor:

Sport

28.02.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac koji je nastupao za Romu, Juventus i Inter, kao i reprezentaciju Italije Danijel Osvaldo vratiće se fudbalu, dve godine posle penzionisanja

RepublikaFoto: instagram.com/danystone25
Danijel Osvaldo

Osvaldo je poslednju utakmicu igrao u januaru 2016. za Boku Juniors, a leta te godine je odbio da pređe u Kjevo kako bi se koncentrisao na muzičku karijeru.

Mediji u Argentini su preneli da će se posle više od dve godine pauze vratiti fudbalu i igrati u trećeligaškom klubu te zemlje Taljeresu.

Ovaj 32-godišnji napadač je već trenirao sa timom i nastupio je na nekoliko prijateljskih utakmica. Očekuje se da na terenu bude u martu.

Osvaldo je rođen u Argentini, ali je odlučio da igra za reprezentaciju Italije, zemlje iz koje je njegov pradeda, a za koju je nastupio 14 puta uz četiri gola.

Većinu karijere proveo je u italijanskoj Seriji A, gde je igrao za Atalantu, Leće, Fiorentinu, Bolonju, Romu, Juventus i Inter.

Karijeru je počeo u argentinskom Urakanu, a igrao je još za Espanjol, Sautempton i Porto, pre nego što se vratio u svoju zemlju i Boku Juniors.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading