FSS oduzima "večitima" bodove?!

Autor: Večernje novosti

Sport

28.02.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FSS rešio je da sprovede u delo svoju pretnju sa kraja 2017. godine da će kazniti Partizan i Crvenu zvezdu oduzimanjem bodova, ukoliko "večiti rivali" nastave tzv. rat saopštenjima, prenose "Večernje novosti".

RepublikaFoto: Starsport
Crno i crveno-beli mogli bi da ispaštaju zbog teških reči svojih čelnika

Disciplinska komisija detaljno pročava sve prijave Dragiše Binića protiv dva naša najveća kluba u poslednje vreme i postoji velika verovatnoća da će klubovi sa Topčiderskog brda biti sankcionisani oduzimanjem tri boda.

Ukoliko se gađanjem saopštenjima dve strane nastavi i dalje u prvenstvu, čime se podriva ugled i regularnost takmičenja, Partizan i Crvena zvezda bili bi kažnjeni sa novim oduzimanjem bodova, javljaju "Novosti".

Ovo nije prvi slučaj da neki srpski fudbalski klubovi ostanu bez bodova za zelenim stolom. U decembru 2016. godine Disciplinska komisija je posle višenedeljne istrage i vođenja postupaka utvrdila sumnjive radnje na mečevima Prve lige BSK Borča - ČSK Čelarevo i Bežanija - Mačva, pa su sva četiri kluba kažnjena oduzimanjem tri boda i po 200.000 dinara.

Navodi se još da kazne mogu da očekuju i treneri Vojvodine i Čukaričkog Ilija Stolica i Nenad Lalatović zbog vrlo oštrih i neprimerenih komentara na pojedine sudijske odluke tokom mečeva ovih klubova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading