PREVESLALI GROBARE: Evo kako je Partizan rešio natpise "Uprava napolje" u loži stadiona u Humskoj (FOTO)

Autor:

Sport

17.09.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč sa Radnikom članovi Upravnog odbora prate iz svojih fotelja.

PREVESLALI GROBARE: Evo kako je Partizan rešio natpise "Uprava napolje" u loži stadiona u Humskoj (FOTO)

Foto: Starsport

Loža stadiona Partizana

Fudbaleri Partizana su u sedmom kolu Superlige Srbije dočekali Radnik iz Surdulice, a na južnoj tribini u Humskoj nema najvatrenijih navijača crno-belih.

Razlog za to je bojkot klupske uprave, usled loših rezultata "parnog valjka" u poslednje vreme. Protest je prethodnih nedelja radikalozovan, a sve je krenulo šetnjom koju su grobari organizovali uoči meča sa Nodrsjelandom u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kada su zahtevali odgovornost rukovodećih struktura.

Prvi je ručnu povukao dugogodišnji predsednik kluba Milorad Vučelić, koji je napustio funkciju. Međutim, generalni direktor Miloš Vazura i članovi Upravnog odbora i dalje su u svojim foteljama.

Ipak, pred meč sa Radnikom su grobari odlučili da im upropaste ugođaj sedenja u foteljama, pošto su na zidovima oko njih ispisali grafite "Uprava napolje".

Međutim, to nije sprečilo članove Uprave da meč sa Radnikom posmatraju baš iz udobnosti tih mesta. Oni su jedino odlučili da prekreče zid iza sebe i da na taj način ulepšaju sebi ambijent na stadionu.

Republika

Foto: Starsport

Puna loža na stadionu u Humskoj

Podsetimo, "parni valjak" imaće priliku da posle mnogo vremena preskoči Crvenu zvezdu na tabeli domaćeg šampiona, pošto nakon pet odigranih mečeva ima 13 bodova, uz dve utakmice manje od večitog rivala (15 bodova).

Na portalu Republika.rs možete uživo pratiti meč Partizan - Radnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading