Venger šokirao izjavom: Protiv Sitija odigrali smo najbolji meč u sezoni?!

Autor:

Sport

02.03.2018

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da londonski klub ne odustaje od borbe za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger zadovoljan i pored ubedljivog poraza

Arsenal je u četvrtak poražen od Mančester sitija 3:0. "Tobdžije" se nalaze tek na šestom mestu na tabeli sa malim šansama za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

- Pružili smo fizički najbolju partiju ove sezone. Znao sam da će prvo poluvreme da bude teško, a oni su iskoristili svaku našu slabost u obrani. Izgubili smo od vrhunske ekipe, najbolje u Engleskoj. Veliki deo je odlučila činjenica da su oni puni samopuzdanja, a da mi nismo - rekao je Venger i dodao:

- Prolazimo kroz težak period, ali to je fudbal. Ne mogu ovu situaciju usporediti ni s jednom ranijom, u potpunosti sam predan poslu i fokusiran na sledeću utakmicu. 


Venger veruje da Arsenal može do LŠ.

- Fokusirani smo na sledeću utakmicu i želimo da pokažemo želju kao što smo i protiv Sitija. Igrali smo dva puta u kratkom roku protiv najbolje ekipe u državi, a nije bilo jednostavno jer nismo dobro odigrali u prvom meču, ali imamo kvalitet i želimo to da pokažemo u narednim utakmicama - naveo je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading