Sin igračke legende i predsednika Liberije Žorža Vee čeka debi za PSŽ!

Autor:

Sport

02.03.2018

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena će ostaviti Kavanija i Mbapea na klupi za naredni susret, Nejmar je povređen, pa će šansu dobiti sin nekadašnje igračke legende Žorža Vee.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vea jedva čeka debi svog sina u PSŽ-u

Sin predsednika Liberije će se premijerno naći u prvom timu Pari sen Žermena - Timoti Vea, naslednik prvog čoveka ove afričke zemlje, ali poznatijeg kao najboljeg afričkog fudbalera svih vremena, našao se na listi igrača koji konkurišu za naredni prvenstveni meč sa ekipom Troa.

Timoti, sin legendarnog Žorža Vee, dobio je poziv Unaja Emerija da se priključi ekipi, jer će nekoliko prvotimaca odmarati za utorak i utakmicu protiv Reala u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Emeri je odlučio da izostavi napadače Kavanija i Mbapea, nema ni Nejmara, pa će šansu ukazati 18-godišnjem Timotiju.

Bilo je samo pitanje dana kada će Vea junior debitovati, jer je reč o velikom talentu, koji ima i francusko i američko državljanstvo.

Odlučio da igra za selekciju SAD, sa kojom je nedavno nastupao na Svetskom prventvu za kadete.

Njegov otac Žorž igrao je za Pari Sen Žermen od 1992. do 1995. godine, kada je osvojio Zlatnu loptu kao najbolji fudbaler na svetu.

Igrao je prethodno za Monako, a zatim za Milan, Čelsi, Mančester siti i Olimpik Marsej. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading