VREME PROMENA: Ivić ili Stanojević menjaju Đukića?

Autor:

Sport

03.03.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Đukić i Partizan - izgleda da je došao kraj... Poraz u Nišu prelio je času, a uprava tima iz Humske više nema poverenje u iskusnog stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport

Kako javlja Blicposrt, Đukić je već sada bivši trener crno-belih i saopšteno mu je da više neće sedeti na klupi. Traži se model po kojem će biti razrešen dužnosti, pošto sa Partizanom ima ugovor na još godinu dana. Čelnici šampiona Srbije su tražili da Đukić podnese ostavku...

Kako sada stvari stoje, prvi pikovi za mesto trenera Partizana su Aleksandar Stanojević i Vladimir Ivić. I jednog i drugog bi navijači rado videli na klupi ali isti izvor tvrdi da oba trenera smatraju da nije pravi momenat za povratak u Humsku.

Miroslav Đukić se pred početak ove sezone vratio u Partizan. Jeste prošao grupnu fazu Lige Evrope, ali Zvezda ima čak 14 bodova više od crno-belih. U svom drugom mandatu, Đukić je crno-bele vodio na 41. utakmici i ostvario je 21. pobedu uz 13 nerešenih susreta i sedam poraza.

Vreme promena u Humskoj...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading