Od ponedeljka karte za Voša- Zvezda: Delije samo na jugu

Autor:

Sport

04.03.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina obavestila je sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za meč 26. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde početi u ponedeljak.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Ilustracija: Foto

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

ponedeljak, 5. mart: U prostorijama kompanije “GIGS TIX” u “Pariskom magazinu” (Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug;

utorak, 6. mart: U prostorijama kompanije “GIGS TIX” u “Pariskom magazinu” (Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug. Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad;
sreda, 7. mart: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 13 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 15 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever

Fudbalski klub Vojvodina takođe obaveštava javnost da karata za istočnu tribinu neće biti u slobodnoj prodaji jer će one biti besplatno podeljene školama koje učestvuju u projektu "Jedan za sve". Ulazak na istočnu tribinu biće omogućen i vlasnicima sezonskih karata.

To automatski znači da će navijači Crvene zvezde biti smešteni na južnoj tribini, a sa "Karađorđa" stiže poruka da su zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Utakmica 26. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu, 7. marta sa početkom od 18 časova.

Karte za pomenuti derbi susret prodavaće se po ceni:
Sever: 100 rsd
Jug: 400 rsd
Zapad: 500 rsd
   Jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading