Dirljiv oproštaj Tomovića od preminulog igrača Fiorentine

Autor:

Sport

05.03.2018

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nenad Tomović koji nastupa u Kjevu dirljivom porukom oprostio se od tragično preminulog igrača Fiorentine Davidea Astrorija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomović: Popićemo opet čašu vina zajedno

Astori je iznenada preminuo u ranim jutarnjim časovima u nedelju, a pretpostavlja se da je razlog najverovatnije bio srčani udar.

- Davide, moj prijatelju. Malo toga mogu da kažem. Bio si posebna osoba. Bila mi je čast da igram uz tebe. Bila je čast biti u tvom društvu. Davide, bio si jedna od najpametnijih osoba koje sam ikad sreo. Samo ću ti reći da ćemo se opet sresti i popiti još jednu čašu vina zajedno. Voleo bih da me čekaš kad dođe moje vreme. Posebno ti. Tvoj prijatelj, Nenad - napisao je Tomović za zvanični sajt Kjeva. 

Njih dvojica su duži niz godina zajedno nastupali za Fiorentinu, ali se srpski fudbaler prethodnog leta preselio u Veronu gde nastupa za ekipu Kjeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading