Azar grmi nakon poraza od Sitija: DA SMO IGRALI JOŠ TRI SATA NE BISMO IMALI ŠANSU!

Autor:

Sport

05.03.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Čelsija Belgijanac Eden Azar bio je van sebe nakon poraza njegovog tima od Mančester sitija 1:0 u poslednjoj prvenstvenoj utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Azar i Čelsi prolaze kroz težak period nakon sjajno odigrane prošle sezone

Azar je protiv Sitija na "Etihadu" igrao u špicu, ali samo kao lažna, lutajuća "devetka" i nije uspeo niti jednom da ugrozi gol protivnika.

Sistem bez klasičnog špica nije pomogao Čelsiju da bude ravnopravan rival protiv lidera Premijer lige, a poraz od 1:0 nije odslikao pravo stanje stvari na terenu, pošto je tim Pepa Gvardiole bio superiorniji rival.

- Osećaj je kao da smo samo šetali na utakmici, kao da nismo igrali fudbal. Šteta, mogli smo da igramo još tri sata i ja ne bih imao šut ka golu. Na kraju smo samo imali malo veći posed lopte. Istu ulogu na terenu sam imao protiv Barselone ali smo tada bar imali šanse. Danas ništa - rekao je Azar koji je imao još kritika na račun svog menadžera Antonija Kontea.

- Bilo je jako komplikovano jer nikako nismo mogli da se oslobodimo njihovog presinga. Ako i dobiješ loptu, odmah si okružen trojicom ili četvoricom igrača Sitija. Odabrali smo pogrešan način da igramo ovu utakmicu. Ako me trener stavi da igram napred, pokušaću da uradim koliko mogu. Jednostavno nismo igrali dobar meč i meni je lično bilo teško da zasijam kad sam dobio jedva tri pasa na meču.

Nakon ovakvih izjava Azara upalio se alarm i kod navijača Čelsija, pošto se već dugo pominje kako bi njihov ljubimac mogao da promeni sredinu ovog leta, a nakon ovakvih reči čini se da Belgijanac više nema baš previše motiva da nastavi svoju odiseju na "Stamford bridžu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading