NIJE OD POMOĆI: Bekam ne zna kome dati pednost u revanšu Real - PSŽ

Autor:

Sport

05.03.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi čovek za pitati o utakmici između PSŽ-a i Real Madrida je Dejvid Bekam, koji je nastupao za oba kluba. Naravno popularni Beks neće propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Bekam

Bekam je za Real Madrid potpisao 2003. godine, a do 2007. godine je osvojio dva trofeja, titulu prvaka i španski Superkup.

Potom je igrao za L.A. Galaksi, Milan, a onda je 2013. obukao dres pariskog kluba. Odigrao jednu solidnu sezonu, podigao i trofej francuskog prvaka države i potom okačio kopačke o klin.

- Biće spektakl! Teško je odlučiti ko će odneti pobedu. U Realu sam proveo četiri divne godine, a u PSŽ-u se nisam dugo zadržao. Svakako, volim oba kluba, njihove navijače i strast - ostao je uzdržan bivši engleski reprezentativac. 

"’Park prinčeva" je odavno rasprodat i jedno je sigurno, da će revanš, kao i prva utakmica, biti pun uzbuđenja. LŠ utakmica runde biće odigrana u utorak u 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading