Tavamba: Potrebno je vreme da se saberemo, ali biće Partizan onaj pravi

Autor:

Sport

05.03.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je njegovu ekipu poremetio poraz od Viktorije u Ligi Evropa, ali je dodao da očekuje da u nastavku sezone pokaže pravu formu.

RepublikaFoto: twitter.com/RTS_Sport
Tavamba na meču protiv Vojvodine

- Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, s jedne strane, nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a s druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo - rekao je Tavamba.

Fudbaleri Partizana su nakon eliminacije iz Lige Evropa odigrali nerešeno sa Zemunom 1:1, a potom su izgubili od Radničkog u Nišu.

- Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, s čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide. Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku - poručio je Tavamba.

Partizan je drugi na tabeli Superlige Srbije sa 14 bodova manje od Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading