JOŠ SE NE ZNA DATUM MEČA: Milan i Inter igraju tek za dva meseca?

Autor:

Sport

05.03.2018

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije poznat termin odigravanja utakmice 27. kola Serije A između Milana i Intera, a italijanski mediji ističu da je u ovom trenutku prava misterija kada će ovaj duel biti uvršten u kalendar takmičenja.

RepublikaFoto: instagram.com/inter
Fudbaleri Intera čekaju termin meča sa Milanom

Milanski rivali trebalo je da se sastanu u nedelju od 20.45 sati, ali je Fudbalski savez Italije, i to na nagovor velikog broja igrača i trenera, odlučio da se zbog tragične smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija odlože sve utakmice predviđene za nedelju.

Poznato je da će se preostali mečevi 27. kola biti odigrani do sredine aprila, dok milanski derbi ostaje pod znakom pitanja.

Italijanski mediji tvrde da je teško očekivati da se duel Milana i Intera odigra pre 9. maja. Međutim, taj datum je rezervisan za finale Kupa između Milana i Juventusa.

Finalni meč Kupa Italije mogao bi da dobije novi termin, ali sve zavisi od nastupa Milana u Ligi Evropa. Milan će 8. i 15. marta igrati protiv Arsenala u osmini finala Lige Evropa.

Ako Milan prođe u četvrtfinale Lige Evropa, verovatno će gradski derbi sa Interom igrati početkom maja. Ako Milan bude eliminisan, čelnici Seriji A će lakše pronaći termin za odigravanje milanskog derbija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading