Seltik zove Vujadina Savića!

Autor: Sportski žurnal

Sport

06.03.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je dobila ponudu od Seltika iz Glazgova vrednu 1,5 miliona evra za štopera Vujadina Savića.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Savićeva vrednost bi mogla još da naraste

Defanzivac Crvene zvezde igra sezonu bez greške, crveno-beli nemaju nameru da ga se tako olako odreknu, međutim budžet kluba nije stabilan i zavisi pre svega od prodaja najboljih igrača i rezultata u Evropi.

Međutim, Seltik nudi lepu svotu od 1,5 miliona evra, ali je verovatno da će njegova cifra rasti kako vreme bude odmicalo. Sigurno je da će na konačnu odluku uticati i to da li će klub iz Ljutice Bogdana uspeti da overi plasman u neku od grupnih faza takmičenja na leto/jesen.

Savić je prema pisanju "Sportskog žurnala" zimus imao nekoliko ponuda klubova iz Francuske, ali su se crveno-beli zahvalili. Sada se Seltik raspituje, veličina kluba bi svakako mogla da bude privlačan faktor, ali ne i celokupna škotska liga, koja čak pojedinačno posmatrano nije ni na nivou naše lige.

- Fudbal je igra u koju nikad ne znate šta će da bude sutra. Zvezda živi od transfera. Ovde sam, lepo mi je. Ne znam koliko ću da se zadržim, da li do leta ili do kraja života. Presrećan sa m ovde. O Budućnosti neka brine klub - baš juče je rekao Savić odgovarajući na pitanja Zvezdinih navijača na klupskom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading