Priča za romane: Od Pećinaca do reprezentacije Australije!

Autor:

Sport

06.03.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema Aleksandar Šušnjar našao se na spisku selektora Australije Berta van Marvajka za pripremne mečeve pred Mundijal u Rusiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Super Pollo Digital Solutions
Šušnjar je nastupao za kadetsku selekciju Srbije

Šušnjar, koji sada igra za češku Mladu Boleslav, nalazi se na širem spisku igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a nastupiće i na prijateljskim utakmicama u martu protiv Norveške i Kolumbije.

Šušnjar, bivši član kadetske selekcije Srbije, rođen je u Pertu, a u Srbiji je igrao za Donji Srem u sezoni 2015/2016. Ovaj 22-godišnji defanzivac nastupima u češkoj Mladi Boleslav skrenuo je pažnju novog selektora Australije Berta van Marvajka.

Šušnjar je pre ovoga zabeležio nekoliko veoma zapaženih nastupa za reprezentaciju Australije do 23 godine, što je svakako bila dovoljna preporuka za selektora Van Marvajka.

Selekcija "kengura" su još trojica igrača sa korenima sa Balkana, golman Genka Danijel Vuković, vezista Seltika Tom Rogić i defanzivac Jokohame Miloš Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alen

23.03.2018 19:20

sva cetvorica su srbi, dodajte tu jos babalja i popovica