Barsa želi novog levog beka - VALVERDE TRAŽI BISERA IZ LIONA!

Autor:

Sport

06.03.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde nije baš zadovoljan izborom fudbalera koji ima na poziciji levog beka, a španski "AS" prenosi da mu je posebno za oko zapao jedan igrač iz francuske lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mendijev vrtoglavi uspon se nastavlja

Iako Đordi Alba igra standardno na toj poziciji i uglavom kvalitetno odrađuje posao, jasno je da je i njemu neophodna alternativa.

Luka Dinj nije zadovoljio stručni štab, pa se razmišlja o njegovoj prodaji na leto, kako bi se stekla dodatna sredstva za kupovinu Ferlana Mendija (22) iz Liona!

Ovaj 22-godišnji fudbaler je letos stigao u redove Liona iz Avra, a ubrzo je postao standardan u ekipi Bruna Ženesija, do danas je upisao 14 nastupa u Ligi 1.

Barsa pomno prati njegove nastupe, a na "Kamp Nou" se nadaju da bi sa Mendijem mogli da naprave pun pogodak, kao što su to uradili kada su iz Liona u svoje redove preselili Samuela Umtitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading