ĐUKIĆ JEDVA PREŽIVEO VAMPIRSKI SASTANAK!

Autor:

Sport

07.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Đukić biće danas na klupi Partizana protiv Rada (15.30, Arena sport 1), a kako stvari stoje, i do leta, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Za sada ostaju zajedno: Vazura, Vučelić i Đukić

To je epilog vampirskog sastanka odbora za hitna pitanja, koji je zasedao u Humskoj u sitne sate u noći između ponedeljka i utorka.

- Na ponoćnom sastanku bili su predsednik Milorad Vučelić, direktor Miloš Vazura, potpredsednik Vladimir Vuletić i sportski direktor Ivica Iliev. Raspravljano je o lošijim rezultatima u poslednje vreme, ali i sudbini trenera Đukića. Iskazano je nezadovoljstvo, ali bez rezova. Očigledno će se sačekati kraj sezone - otkrio je izvor Srpskog telegrafa dobro upućen u dešavanja u Humskoj.

NOVI KANDIDATI

Iz Partizana je juče saopšteno da trener ima poverenje uprkos rezultatskoj krizi, dok su priče o nasledniku nazvali "licemerna vajkanja kvazikandidata".
Međutim, u Partizanu ne sede skrštenih ruku, već uveliko traže zamenu na klupi. Kako je naš list već pisao, među glavnim kandidatima su i dalje Zoran Bata Mirković, Vladimir Ivić i Aleksandar Stanojević, dok su nova imena bivši treneri Marko Nikolić i Ljubiša Tumbaković, te Radovan Ćurčić, koji bi prvi put došao među crno-bele. Popularni Tumba je u kombinatoriku ušao u paketu sa Mirkovićem, kojem je šef na klupi Crne Gore.

LETI, LETI ILIEV

- Najveća prepreka je Dejan Savićević jer predsednik FSCG ne želi da se lako odrekne iskusnog trenera. Za dovođenje Nikolića otežavajuća okolnost je Videoton, koji mu nudi bolji ugovor, ali trener možda samo koristi situaciju da digne sebi cenu. Ivić je najrealnija opcija, ali on ne želi da dođe pre leta. Pričalo se i o Ilievu. Jasno mu je stavljeno do znanja da mu je ovo treći trener. Moraće dobro da izabere, ili će da ubode ili će i on da leti zajedno sa svojim izabranikom - dodaje naš izvor.

Srpski telegraf juče je nešto više probao da sazna i od Tumbakovića i od Ilieva, ali se oni nisu javljali na naše pozive.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading