Jokan se kaje: Nisam trebao da odbijem nagradu FSS-a

Autor:

Sport

07.03.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović je u razgovoru za portal "Coaches Voice" izjavio da se kaje što je odbio nagradu Fudbalskog saveza Srbije za trenera godine u vreme dok je vodio Partizan.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokanović: Tada sam bio mlad, mislio sam da je to dobra odluka

On je rekao da je tada možda malo preterano odreagovao i da mu to nije bila pametna odluka.

- To  nije bila najbolja odluka koju sam doneo u životu. Sada, posle nekoliko godina, sam toga svestan. Ali, u tom trenutku mi je izgledala kao ispravna. Tada sam završio svoju prvu sezonu kao trener. Sa Partizanom sam napravio veliki uspeh. Osvojili smo duplu krunu. Ipak, kada me je FSS izabrao za “Najboljeg trenera u Srbiji”, doneo sam odluku da ne prihvatim nagradu. To sam učinio zato što su nekoliko dana posle što su me izabrali, počeli su da pričaju da možda nisam najbolji izbor. Zbog toga sam doneo odluku da odbijem nagradu. Razmišljao sam ako ne veruju da sam najbolji, onda mi ta nagrada ni ne treba - rekao je Jokanović.

On je izjavio da je to sve pripisao tada svom neiskustvu.

- Tada sam bio mlad. Ipak, tada sam mislio da je to najbolje rešenje. Sledeće sezone smo ponovo došli do duple krune. Nisu me proglasili za najboljeg, ali mi to nije bilo važno, jer nisam bio tu zbog ličnih nagrada, borio sam se za svoj klub - rekao je između ostalog Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading