(VIDEO) Dokumentarac o Juventusu: Koliko često Bufon plače, i još zanimljivih detalja

Autor:

Sport

07.03.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Netfliks" je prikazao prve trejlere dokumentarne serije o italijanskom gigantu Juventusu. Ideja je bila da serija prati "Staru damu" tokom sezone, a igrači su uspeli da prikriju detalje koje nisu želeli da se znaju. Ipak, šta nam više treba kada znamo da je među zvezdama serije legendarni Đanluiđi Bufon?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Snimci iza scene pre mečeva su zanimljivi i potpuno drugačiji od svega što smo videli, možda je mana ono što je snimano nakon mečeva jer to svakako dobijamo u novinama i na sajtovima, ali da ne tražimo mane. Možda je mana i "sponzorisani" deo svake epizode, ali ni to nije nešto zbog čega nećemo gledati ovu seriju.

Iguain skraćuje bradu svakih 15 dana, sem ako je u seriji mečeva na kojima postiže golove. Bufon kaže da veoma često plače i radi to sam jer veruje da je važno dobro se isplakati. I svakako tu ima još mnogo zanimljivih stvari zbog kojih ćemo poželeti pristup Netfliksovim sadržajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading