"Orlovi" hvataju zalet za Rusiju: KRSTAJIĆ TRLJA RUKE - REŠETAJU MITAR, GRUJA, ŽILE I MATIĆ!

Autor:

Sport

08.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka Mundijala u Rusiji ostalo je još tri meseca, a kako sada stvari stoje, selektor Srbije Mladen Krstajić može zadovoljno da trlja ruke! "Orlovi" širom Evrope igraju kao preporođeni i hvataju zalet za Svetsko prvenstvo.

Mitrović se preporodio u Fulamu

Aleksandar Mitrović je dao pet golova za Fulam u 13 dana, Andrija Živković dao je prelep gol i asistirao u pobedi Benfike nad Maritimom (5:0), Marko Grujić postigao je prvenac za Kardif u trijumfu nad Barnzlijem (2:1), dok je Nemanja Matić bombom doneo tri boda Mančester junajtedu na gostovanju Kristal palasu (2:3).

SMS DIŽE CENU

To je samo učinak uzdanica nacionalnog tima u prethodnih nekoliko dana. Luka Milivojević je kapiten Kristal palasa i proglašen je za najboljeg igrača tog kluba u februaru. Sergej Milinković-Savić sjajnim partijama iz dana u dan podiže sebi cenu u Laciju, dok je Filip Kostić glavni adut Hamburga u nastojanjima da ostane u Bundesligi. A šta reći za momka koji nas je golom odveo u Rusiju? Aleksandar Prijović ne prestaje da rešeta u Grčkoj. Dao je devet golova na poslednjih devet utakmica u prvenstvu i biće glavni "krivac" ako PAOK posle 33 godine bude prvak Grčke. Ukupno se 14 puta upisao u strelce u ligaškim mečevima i nalazi se na čelu liste golgetera u helenskom šampionatu.

U jednom neformalnom razgovoru pred novu godinu selektor Krstajić izrazio je želju da Aleksandar Mitrović pronađe klub gde će igrati standardno samo da bi bio spreman za Mundijal.

Jokanović: Mitrović je pravo pojačanje, očekujem da bude još bolji na narednim utakmicama

ISPUNIO ŽELJU

Ta želja mu se i ispunila. Mitar je Meku pronašao u Londonu kod Slaviše Jokanovića u Fulamu, a zajedno bi, ukoliko ovako nastave, mogli i do Premijer lige.

- Mitrović ima kvalitet. Dobro je počeo. Dao je dva gola, ali je držao loptu kad je trebalo i kretao se bez nje. Ponoviću, on je pravo pojačanje za nas, ali očekujem da bude još bolji u mečevima koji dolaze. On nam daje nove opcije. Doneo je novi kvalitet. Moramo da budemo zadovoljni njegovim trenutnim doprinosom. Ali pred nama je još deset utakmica - rekao je o svom napadaču Slaviša Jokanović.

"ORLOVI" U FORMI

Aleksandar Mitrović

dao pet golova za 13 dana

Marko Grujić

postigao prvenac za Kardif

Andrija Živković

gol i asistencija za Benfiku

Nemanja Matić

gol za pobedu Junajteda

Luka Milivojević

kapiten i igrač meseca u Kristal palasu

Sergej Milinković-Savić

zlatna koka i nezamenljiv šraf Lacija

Aleksandar Prijović

najbolji strelac PAOK i grčke lige

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading