SRNIĆ O STOTOM MEČU ZA ZVEZDU: Osvajanje trofeja je važnije od ličnih uspeha

Autor:

Sport

08.03.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić izjavio je da je ponosan što je protiv Vojvodine odigrao jubilarnu 100. utakmicu u klubu gde je ponikao.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Srnić na meču sa Vojvodinom

Srnić je debitovao za Zvezdu 6. novembra 2010. godine na utakmici protiv OFK Beograda, kada ga je tadašnji trener Aleksandar Kristić u 86. minutu uveo u igru umesto Ognjena Koromana.

- Sećam se tog trenutka kada me je tadašnji trener Aleksandar Kristić pozvao i rekao mi da skinem trenerku i pripremim se za ulazak na teren. Minuti su mi prolazili prebrzo, i već sledećeg trenutka bio sam na terenu, a navijači su mi aplaudirali. Nisam mnogo razmišljao, osim o jednom, osim o golu protivnika jer želeo sam više od svega da se na svom debiju upišem u strelce. Naravno, nije bilo realno da se baš to dogodi, igrao sam svega nekoliko minuta, ali to su možda i nalepši minuti koje sam proveo na terenu u životu - prisetio se Srnić.

 

Srno, čestitamo! #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Mar 8, 2018 at 3:19am PST

 

On je briljirao na meču protiv Vojvodine.

- Znao sam da će mi utakmice protiv Vojvodine biti stota. Iščekivao sam taj trenutak, zvižduk sudije koji će za mene biti i više od običnog zvižduka. Za mene je velika, zaista velika stvar da sam se na taj način upisao u Zvezdine knjige. Odigrati 100 utakmica znači da ste ipak nešto postigli u jednom takvom klubu, to nije mala stvar. Osećaj je neverovatan, osećam da sam uradio nešto veliko i mnogo sam srećan zbog toga - rekao je Srnić.

On kaže da mu je najveća želja da pomogne ekipi da se titula vrati na Marakanu.

- Tek ukoliko osvajamo trofeje, i ovi lični uspesi dobiće na značaju. U suprotnom, oni su nevažni. Imamo veliku bodovnu prednost ali ni ne pomišljamo da se opustimo. Želim da ponovo podignem šampionski pehar, kao i pehar namenjen osvajaču Kupa. Trofeji, to je ono što želim. Mislim da smo najbolja, najkvalitetnija ekipa u zemlji, i želimo to da pokažemo i do kraja zadržimo prvo mesto - poručio je Srnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading