Bomba iz Engleske: JOKAN SE VRAĆA U KLUB IZ IGRAČKIH DANA?

Autor:

Sport

09.03.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović radi vrlo dobar posao u Čempionšipu (druga liga Engleske), prvo je uveo Votford pre tri godine u Premijer ligu, a sada ima šansu da taj uspeh ponovi sa Fulamom. Ništa ne prolazi nezapaženo, pa tako stižu ponude za našeg trenera sa svih strana.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokanovićev učinak na klupi Fulama je hvaljen u engleskoj štampi

Poslednja informacija iz engleskih medija glasi da je vlasnik Čelsija Roman Abramovič dodao srpskog trenera na spisak kandidata koji bi mogli da zamene Antonija Kontea na kraju sezone.

Iako Jokanović nije glavni favorit za preuzimanje klupe "plavaca", sigurno da imponuje interesovanje kluba u kome je Jokan proveo i deo igračke karijere, pa bi vrlo verovatno i navijači bili vrlo otvoreni za Srbina.

Engleski mediji pišu da je skrenuo pažnju na klupama Votforda i Fulama, da je njegov pristup po ukusu ljudi iz Čelsija, da je bio deo kluba dve sezone kao igrač, sa te strane ispunjava sve uslove.

Mogao bi da bude rešenje za duži period, ume da kontroliše svlačionicu. Doduše, nikada nije radio u PL, ali "Dejli Mejl" podseća da je sa Votfordom izborio plasman u elitu, ali onda i otišao u Makabi i uveo ih u Ligu šampiona posle 11 godina.

Sadašnji klub Slaviše Jokanovića Fulam ne zna za poraz od decembra, najefikasniji su klub u Čempionšipu i grabe ka mestu koje vodi čak i direktno u Premijer ligu naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading