Real se raspituje za Salaha, cena prava "bagatela"

Autor:

Sport

11.03.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed Salah igra sezonu iz najlepših snova u Liverpulu, a Real se ozbiljno namerio da dovede Egipćanina na leto. Ali neće ići baš sve tako lako...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah (u sredini) daje golove kao od šale

Madriđani veruju da bi Salah mogao da bude dostojna zamena za Kristijana Ronalda u skorijoj budućnosti, ali ako žele sebi da priušte taj luksuz moraće pošteno da se otvore.

Liverpul nije voljan da se nakon Kutinja odrekne još jedne zvezde, a ako već budu želeli da se cenjkaju, moći će da idu koliko god daleko žele.

List "El Konfidensijal" tvrdi da su u Realu svesni da od Kejna nema ništa, da je Nejmar preskup, da bi Salah bio rešenje, ali Redsi su postavili cenu od 180 miliona evra, onoliko koliko je PSŽ platio Mbapea, što bi značilo da bi Salah postao drugi najskuplji igrač u istoriji, bio bi na deobi drugog mesta, pa jasno je da je će teško doći do ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading