SERIJA A: Jedna pesma parala je srca, Sergeju i Basti samo bod

Autor:

Sport

11.03.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo lako igrati fudbal u Italiji ovog vikenda. Još uvek su svi u šoku zbog smrti Davidea Astorija, a upravo je tuga za kapitenom Fiorentine obeležila sve utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jedna pesma parala je srce svih igrača i navijača. Omiljena numera Davidea Astorija "Le rondini" ove nedelje čula se na svim stadionima. Suze nije bilo ni potrebe skrivati. Plakali su svi.

Lacio se pošteno namučio na gostovanju Kaljariju. Jedva su Rimljani stigli do boda (2:2). Sergej Milinković-Savić je meč počeo sa klupe, ali kada je video da će Lacio teško moći da uradi nešto više trener Inzagi ubacio je Srbina u igru u 62. minutu. Dušan Basta na terenu je bio ceo meč

Kaljari je dva puta vodio a bod Laciju doneo je Imobile u petom minutu sudijske nadokande. On je pogodio petom i to sa 16 metara.

Sasuolo i Spal su pobedili bodove (1:1), a bivši igrač Partizana Everton Luzi priliku je dobio tek u 90. minutu. Juve je lako dobio Udineze (2:0), a dva gola postigao je Paulo Dibala. 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading