PREOKRET: Totenhem pobedio, ali šta je sa Kejnom?

Autor:

Sport

11.03.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici 30. kola Premijer lige fudbaleri Totenhema slavili su na gostujućem terenu protiv ekipe Bornmuta i to posle preokreta (4:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Totenhem igra dobar fudbal ove sezone, ali kako sada stvari stoje neće "petlovi" uraditi ništa spektakularno ni ove godine. Bornmut je poveo preko Stanislasa u sedmom minutu. 

Kao da je pogodak u mreži Ljorisa razbudio goste. Dele Ali je u 35. minutu pogodio za 1:1, a onda je na scenu stupio Son. Sjajni napadač postigao je dva gola u nastavku i tako svoj tim doveo do pobede. Trijumf ove ekipe overio je Orije u samoj završnici susreta.

Ipak, menadžer Totenhema Poketinuo posle ovog meča ima veliku glavobolju. U 34. minutu susreta Hari Kejn doživeo je povredu skočnog zgoba i morao je da napusti teren. Ostaje da se vidi koliko će tim iz Londona igrati bez najboljeg igrača i prve zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading