UEFA i FIFA će biti obavešteni za incident u Solunu

Autor:

Sport

12.03.2018

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub AEK najavio je da će poslati potpun izveštaj o incidentu na meču sa PAOK Evropskoj i Međunarodnoj fudbalskoj federaciji.

RepublikaFoto: twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Ilustracija: Foto

Duel u kome je PAOK ugostio AEK i koji bi mogao da bude meč koji rešava titulu završen je ozbiljnim incidentom u kome je gazda Solunskog kluba sa pištoljem zakačenim za pojas ušao u obračun sa sudijom, a AEK najavljuje da će izveštaj o svemu što se dešavalo biti poslat u UEFA i FIFA, ali i u Ministarstvo pravde Grčke.

AEK najavljuje da će prikupiti sve fotografije i ostali materijal koji dokazuje šta se sve dešavalo na utakmici na Tumbi.

Do incidenta je došlo kada je gol koji je postigao PAOK poništen zbog ofsajda, a da situacija bude još gora nakon rasprave sa igračima domaćeg tima i naoružanim vlasnikom kluba sudija je promenio odluku i priznao gol, ali nakon toga nije mogao da natera igrače AEK da odigraju poslednje minute meča koji su kao razlog povlačenja sa terena naveli strah za bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading