Najveći neprijatelj Andra Gomeša

Autor:

Sport

12.03.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Gomeš je znao i za bolje dane. Vezni igrač Barselone muči se od dolsaka iz Valensije, a kako sam kaže, na ivici je nervnog sloma.

RepublikaFoto: instagram.com/aftgomes21
Andre Gomeš

- Ne dopuštam sebi da se oslobodim frustracije - rekao je Andre Gomeš koji je u leto 2016. iz Valensije stigao u Barselonu.

Portugalac se otvorio u intervjuu za Panenku i otkrio koliko mu je teško. Odigrao je samo 474 minuta ove sezone u Primeri.

- Ne osećam se dobro na terenu, ne uživam u onome što mogu da uradim. Prvih šest meseci je sve bilo dobro, ali su se onda stvari naglo promenile. Možda reč nije najtačnija, ali počeo sam se osećam kao da sam u paklu. Veliki pritisak mi se nadvio nad glavom, ali još je gori pritisak koji sam sebi pravim - rekao je Gomeš.

RepublikaFoto: instagram.com/aftgomes21
Andre Gomeš

Ipak, Gomeš ističe da deo problema nije odnos sa trenerom Ernestom Valverdeom jer na treninzima sve funkcioniše kako treba.

- Osećaj koji imam na utakmicama je jako loš. Na treningu sam potpuno smiren, mada se dešava da mi i to predstavlja veliki stres, posebno na treninzima dan ili dva posle meča. Taj osećaj sa utakmice me ne napušta i ne dopušta mi da napredujem. Nakon toga bude lakše - objasnio je Portugalac.

Čini se da je najveći problem negativna reakcija navijača kada uđe u igru.

- Više puta mi se dešavalo da ne želim da izađem na ulicu. Čini mi se da svi gledaju u mene i ne želim da se osramotim. Zaključan sam, ne dopuštam sebi da se rešim te frustracije. Nekada ne želim ni da pričam sa ljudima. Možda previše razmišljam o svemu i to me muči. Stalno mislim o lošim stvarima koje sam uradio. Iako me saigrači podržavaju, stvari ne idu kako bismo svi hteli - zaključio je Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading