Milojević nakon kiksa protiv Napretka: JA SAM UVEK ZABRINUT!

Autor: Večernje novosti

Sport

12.03.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je za "Večernje novosti" nakon remija protiv Napretka u Super ligi da nije zabrinut više nego obično.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević zahteva od igrača da održe koncentraciju pred finiš prvog dela

Crveno-beli su istopili za dva boda prednost u odnosu na Partizan, i sada imaju 12 koraka prednosti u odnosu na crno-bele, što je 6 bodova kada bi se sada poeni delili pred plej-of.

Ipak, za trenera Zvezde Milojevića zabrinjavajuće je što se ekipi treći put u kratkom periodu dešava da prima gol kada se činilo da je meč rešen. Za razliku od utakmica sa Voždovcem i Vojvodinom, ovog puta lider Superlige nije uspeo da ugrabi pobedu.

-  Zabrinut sam stalno, pa čak i kada pobeđujemo. Ono što me zabrinjava jeste to što smo imali dve identične utakmice. I Voždovac je, kao i Napredak, imao šansu pre gola koji nam je dao. Moramo da sednemo sa igračima, da uvidimo o čemu se radi. Svako u fudbalu dobije ono što zasluži, na kraju ćemo videti šta je to što mi zaslužujemo - kaže Milojević za "Novosti".

Crveno-bele ove nedelje očekuju dva duela sa Mačvom u Šabcu, prvo u 1/4-finalu Kupa Srbije u sredu, pa u Super ligi u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading