(VIDEO) SUDIJSKI EKSPERT TVRDI: Napredak je oštećen protiv Zvezde

Autor: b92.net, Republika

Sport

13.03.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručni konsultant na Areni sport u emisiji "Superliga pregled kola", Igor Radojčić izjavio je da su arbitri oštetili Napredak na meču sa Crvenom zvezdom u 27. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Krstičić je dao jedini gol za Zvezdu na meču protiv Napretka

Utakmica je završena 1:1, a gosti su do boda stigli u 91. minutu.

Zvezda je povela u 52. minutu golom Nenada Krstičića. Ispred golmana Napretka nalazio se nalazio Rodić koji je po mišljenju Radojčića direktno uticao na igru.

- Jako interesantno, pre dve emisije smo imali sličnu stvar samo na drugoj strani. Po pravilu kaže "uticaj protivnika je ukoliko se igrač nalazi u ofsajd položaju". Nije važna namera... uticaj na protivnika je ukoliko igrač iz ofsajd položaja utiče i ometa vidno polje protivnika. On ometa vidno polje golmana i on od njega ne može da vidi niti akciju niti loptu. Tako da je ovo ofsajd - rekao je Radojčić. 

On je prokomentirasao i situaciju u finišu utakmice kada je lopta pogodila u ruku Rodića u Zvezdinom kaznenom prostoru. 

- Iskreno mislim da je došlo do igranja rukom, lopta se odbija od stative do ruke, ali ona mu je pored tela. Nema penala jer je mala razdaljina, nije imao mogućnost da skloni tu ruku... - kazao je on. 

Zvezda je odigrala nerešeno sa Kruševljanima, pošto je Eskić u 90. minutu postigao gol za izjednačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading