DONALD SE JAVIO: Dobro sam!

Autor: mondo.rs/Republika

Sport

13.03.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald izjavio je da se oseća dobro, pošto je zbog zdravstenih problema završio na Kliničkom centru na kardiološkim pregledima.

RepublikaFoto: ST/D.KADIĆ
Donald će pauzirati neko vreme

Donaldu je pozlilo pre meča Napretkom u 27. kolu Superlige Srbije. Holanđanin nije igrao na ovoj utakmici, a hospitalizovan je pošto mu je pozliko kod kuće.

- Dobro sam, ništa strašno se nije dogodilo. U bolnici sam na ispitivanjima, sve je u redu i uskoro ću otići kući. Neću moći da treniram neko vreme, ali biću tu za proslavu titule - rekao je Donald za Mondo.

Donald je igrao za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine (2:1) u 26. kolu Superlige Srbije. Ovaj meč je odigran 7. marta u Novom Sadu, a Donald je postigao jedan gol za svoj tim. 

Holanđanin nije igrao na meču protiv Napretka, a iz kluba je tada navedeno da je izostao zbog bola u kolenu.

On je ove sezone odigrao 34 utakmice u crveno-belom dresu u svim takmičenjima, postigao 6 golova i upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading