Murinjo ima razumevanja za Sančeza: Sigurno će biti u sledećoj sezoni

Autor:

Sport

13.03.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Aleksis Sančez je daleko od one forme u kojoj je bio poslednjih godina u Arsenalu, međutim, trener Žoze Murinjo ima razumevanje za tu situaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksis Sančez

- Ono što je pogrešno u celoj priči je što je došao u najgorem mogućem momentu - u zimskom prelaznom roku. Zato ja i ne volim zimsku pijacu mnogo. Nismo želeli da ga izgubimo i uzeli smo ga tada, ali ne verujemo mnogo u zimski prelazni rok. Sigurno će biti bolji sledeće sezone - rekao je Murinjo.

Kao jedan od odlučujućih razloga za dovođenje Čileanca menadžer "Crvenih đavola" izdvojio je njegovo iskustvo igranja velikih utakmica.

- Aleksis je na nivou na kom moji napadači još nisu. Lukakuu je ovo prva sezona u Ligi šampiona, Rašford, Marsijal i Lingard su imali nekoliko mečeva. Za razliku od njih Aleksis je igrao nekoliko godinu Ligu šampiona u različitim klubovima, a u bar jednom, u Barseloni, suočavao se sa pritiskom da svaki meč mora da se pobedi.

Od kada je došao u Mančester Sančez je odigrao 748 minuta i postigao samo jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading