Venger cilja zvezdu Reala

Autor:

Sport

14.03.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju "Mundo Deportiva" Arsen Venger je shvatio da mora da dovede zvučna pojačanja ukolko želi da bude konkurentan za trofeje, a sve to se da zaključiti iz teksta gde napominju da je Arsenal zainteresovan za igrača Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Izgleda da je Arsen Venger shvatio da bez kvalitetnih investicija neće moći da ispuni ambicije kluba.

Zimus je dovođenjem Pjer-Emerik Obamejang iz Borusije Dortmund postavljen rekord kluba (65 miliona evra)

A prema navodima pomenutog lista Arsen Venger je spremio 60 miliona evra za Luku Modrića.


Hrvat je bez sumnje bio jedan od ključnih igrača "Los Blankosa" u prethodnom perdiodu, u kojem je Real osvojio tri Lige šampiona, kao i špansku Primeru minule sezone.

Ipak, poznato je da se u Madridu sprema remont na kraju tekuće sezone, u kojoj Real još uvek ima šansi samo za trofej u LŠ, pa se u Arsenalu nadaju da bi tako mogli da ubede Florentina Pereza da im proda 32-godišnjeg Modrića.


Imaće "Tobdžije" i jaku konkurenciju, kako bi i Totenhem da vrati Modrića u svoje redove, a interesovanje za usluge iskusnog Hrvata pokazali su i Liverpul, kao i italijanski Juventus.

U svakom slučaju, dolazak Luke Modrića bi značio da je Arsenal spreman da se umeša u borbu za sam vrh tabele, koji je još od sezone 2015/16 poprilično udaljen od čete Arsena Vengera, a isto tako je jasno da bi Modrić bio samo jedna od skupocenih investicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading