Potpredsednik Partizana želi grčki scenario: VULETIĆ PIŠTOLJDŽIJA PRIZIVA KRVOPROLIĆE

Autor:

Sport

15.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružjem do pravde u srpskom fudbalu po ugledu na bratski PAOK. Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić podelio je na Instagram profilu foto-montažu lica na telo predsednika solunskih crno-belih Ivana Savidisa dok je na terenu bio sa pištoljem za pojasom na meču protiv AEK.

RepublikaFoto: instragram.com/pfcbg
Sporna Vuletićeva foto-montaža

Čelnik PAOK tako je pokušao i uspeo da se izbori za priznavanje prvobitno poništenog gola i pobede od 1:0 na velikim rivalom, zbog čega se nameće pitanje da li i Vuletić ima nameru da revolverom zavodi red na srpskim terenima, pa čak i izazove krvoproliće. Pogotovo što je uz foto-montažu preneo propratni stav navijačkog portala "ako nastavite da nas kradete, moraćemo sa reči da pređemo na dela ili, što bi profesor rekao: "Res, non verba."

Ako nastavite da nas kradete, moraćemo da pređemo sa reči na dela, poruka je koju je Vuletić preneo

LIČNA STVAR

Vuletić u razgovoru za Srpski telegraf navodi da ne vidi ništa sporno što je "preneo šalu na svoj račun", a da lično i kao potpredsednik Partizana nikad ne bi pribegao nasilju.

- Na ličnom Instagram profilu, gde sam imenom i prezimenom, a ne kao potpredsednik Partizana, podelio sam humoristički nastrojenu foto-montažu na svoj račun. To je moja lična stvar, a ne stav kluba. To niste videli na sajtu kluba. Kao pravnik nikada ne bih dozvolio sebi da rešavam problem mimo legalnih tokova i institucija. Niti nosim pištolj, niti ga imam, niti sam ga ikada držao u rukama. Samo lično pozivam da se prekine sa krađom, na legalnost i transparentnost lige - istakao je Vuletić.

Vuletić: Pozivam da se prekine sa krađom, na legalnost i transparentnost lige - pištolj nemam niti sam ga ikada držao

TOPUZINA I BUZDOVAN

Iz istog razloga je čelnik "parnog valjka" preneo fotografiju sa Tvitera na kojoj se vidi potpredsednik FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić kako u rukama drži pištolj.

- Ne pozivam na nasilje, već na iskorenjivanje pojava iz prošlosti. Nikog ne prozivam, već bih se i ovde poslužio citatom iz filma "Boj na Kosovu" Ljubomira Simovića. Vidar Blagoje u jednom trenutku konstatuje u razgovor sa Milošem Obilićem: "Eto šta biva kad topuzinu daš buzdovanu" - dodao je potpredsednik kluba iz Humske.

2 boda već su oduzeta Partizanu, kao i Zvezdi, zbog zvaničnih stavova njihovih čelnika

Za reakciju Srpski telegraf je pozvao samog Binića, ali on "nije želeo da komentariše te gluposti po društvenim mrežama". Isti odgovor dao nam je i Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading