(VIDEO) NAVIJAČI ČELSIJA U ŠOKU: "U Barseloni su palicama tukli i decu"

Autor:

Sport

15.03.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće navijači Čelsija po dobrom pamtiti utakmicu Lige šampiona sa Barselonom. Njihov tim je poražen na ovom gostovanju (3:0), a oni su posle meča dobili ozbiljne batine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Navijači "plavaca" tvrde da su posle utakmice policija i redari bili brutalni prema njima. Da su na stadionu napadnuti bez pravog razloga, a najgore od svega je što su među njima bila i deca. Policija je koristila palice i na snimku se zaista vidi da su Englezi dobili ozbiljne batine.

 

 

- Na izlasku smo hodali mirno. Odjednom su prošli pored mene i gurnuli me... Trenutak kasnije izvadili su svoje pendreke i palice i počeli da nas mlate bez razmišljanja. Tu je bilo i dece! Bilo im je nebitno da li ce udariti dečaka po glavi. Stao sam i pokušao da im skrenem pažnju da je dete na zemlji. Tip me je pogledao - napisao je navijač Čelsija na društvenim mrežama.

Ostaje da se vidi šta će na ovo reći Barselona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading