Pjanić zadovoljan sezonom Juventusa: NEMA OPUŠTANJA, SADA SLEDE ODLUČUJUĆI MEČEVI!

Autor:

Sport

15.03.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Miralem Pjanić istakao je da je “stara dama” na dobrom putu da odbrani Skudeto, ali da još ništa nije odlučeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjanić se nada da će Juventus igrati još bolje u finišu sezone

Tim iz Torina savladao je sa 2:0 Atalantu u zaostalom susretu prvenstva i na vrhu tabele ima četiri boda više od Napolija.

- Pobedili smo i povećali prednost nad Napolijem. To je ono što nam je trebalo, ali nije lako igrati svaka tri dana teške utakmice. Uz to, u četvrtfinalu smo Lige šampiona, finalu Kupa Italije. Sjajna sezona, šta više poželeti u ovom trenutku. Međutim, ne smemo spuštati nogu sa gasa. Titula još nije osvojena i tako ćemo ulaziti u predstojeće mečeve - rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Juventus će put ka sedmom uzastopnom Skudetu nastaviti za vikend gostovanjem Spalu. U osmini finala Juve je eliminisao engleski Totenhem, pa sada očekuju rivala u narednoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading