ŠTA AKO SE NEJMAR VRATI U BARSU? Čelnici Reala imaju spremljen plan B

Autor:

Sport

16.03.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Reala Florentino Perez ne odustaje od angažovanja Nejmara na kraju sezone, ali ima i plan B ako Brazilac ne dođe u Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gde će Nejmar da nastavi karijeru?

Nejmar je prošle godine došao u Pari Sen Žermen iz Barselone za 222 miliona evra. On u pariskom klubu godišnje zarađuje oko 30 miliona evra.

Međutim, Brazilac je nezadovoljan u pariskom klubu i već je nagovestio da ne želi da naredne sezone igra za PSŽ. Nejmar se trenutno nalazi u domovini gde se oporavlja od povrede zbog koje je završio sezonu.

Španski mediji navode da Nejmar karijeru može da nastavi samo u tri kluba - Barseloni, Realu i Mančester sitiju.

Perez ga vidi kao naslednika Kristijana Ronalda, ali obeštećenje za Brazilca iznosi oko 400 miliona evra. On je prva želja predsednika Reala, koji ima i plan B, ako Brazilac odluči da se vrati u Barselonu.

Perez bi u tom slučaju angažovao golmana Junajteda Davida de Heu, fudbalera Čelsija Edena Azara i napadača Bajerna Roberta Levandovskog. Kao moguća pojačanja Reala pominju se i Hari Kejn, Mauro Ikardi, Karlo Letica...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading