VEČITI LAJU I REŽE, A PRED KOKEZOM BEŽE

Autor:

Sport

17.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Crvene zvezde i Partizana jedno pričaju, a potpuno drugo rade, pa ponekad ispadaju potpuno smešni jer više niko ne može da pohvata šta misle. Iako se ne libe da javno kažu kako nisu zadovoljni radom Fudbalskog saveza Srbije i njegovih organa, kada dobiju priliku da dignu glas protiv toga tamo gde treba, na sednici predstavnika klubova, maca im pojede jezik!

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

BEZ PODRŠKE

To je bio slučaj i na nedavno održanoj sednici Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije na kojoj je od 29 klubova 27 nedvosmisleno podržalo rad predsednika FSS Slaviše Kokeze. Uzdržani su bili jedino večiti rivali, pa se postavlja pitanje zbog čega na telu koje okuplja sve najbolje domaće klubove nisu smeli ili hteli da pokažu nezadovoljstvo dizanjem ruke ili papirića na kojem piše protiv?

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za Srpski telegraf obrazložio je zbog čega su predstavnici crveno-belih, predsednik Svetozar Mijailović i član UO prof. dr Božidar Cerović bili uzdržani.

- Ne znam šta je bilo na tom sastanku, ne učestvujem u radu FSS već nekoliko godina. Crvena zvezda nije dala podršku Slaviši Kokezi, to je valjda jasno. FSS bi trebalo debelo da se zapita zašto nema podršku dva najveća kluba. Bio sam predsednik saveza i znam kako stvari funkcionišu. Da sam Kokeza, debelo bih se zamislio zašto su Zvezda i Partizan protiv mene - rekao je Terzić za naš list.

Potpredsednik FSS zadužen za regularnost Dragiša Binić izjavio je da je poraz Zvezde od Mačve u Kupu Srbije dokaz da je u našem fudbalu sve pošteno, a Terzić nije želeo da se bavi time.

- Ne zanimaju me te izjave. Ne znam šta je time hteo da kaže.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić i Milorad Vučelić

PRIJAVIĆE BINU

Za razliku od komšija, u Partizanu tvrde da nemaju ništa protiv FSS i njegovog predsednika, već da je problem u disciplinskoj komisiji i Biniću.

- Naš predstavnik je bio profesor Vuletić. Nekad odemo sva trojica, predsednik Vučelić, on i ja. Ne vidim uopšte što se glasalo o poverenju, to je pitanje za Dragomira Lazovića. Mi nemamo problem sa savezom i predsednikom Kokezom, već sa disciplinskom komisijom i Dragišom Binićem. Ne bih da komentarišem njegove izjave da me ne kazni. On je valjda tamo neki organ - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Srpski telegraf i dodao:

- Podnećemo prijavu protiv Binića jer komentariše utakmice. Kako on može da kaže da je nešto regularno ili nije, a mi ne smemo?!

OVAKO SU PRIČALI IZ ZVEZDE I PARTIZANA

Zvezdan Terzić

generalni direktor crveno-belih

Nemam ništa lično protiv Kokeze, problem je što ima bolesnu sujetu i želju da vlada srpskim fudbalom. Ne zameram mu što je navijač i gazda Partizana i što je oteran iz Zvezde od navijača, ali zameram što zloupotrebljava svoju funkciju.

Milorad Vučelić

predsednik crno-belih

Tražim da se oglasi FSS i predsednik Slaviša Kokeza i da odbor za hitna pitanja FSS poništi odluku (da se Partizanu oduzme dva boda) koja krši ustav i neodrživa je, jer ugrožava prava čoveka i građanina. Sa tim u vezi, očekujem da mi od FSS i Slaviše Kokeze stigne objašnjenje šta smem, a šta ne smem da pričam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading