(VIDEO) Luka strelac u pobedi Palasa, Everton zadao ozbiljan udarac Stouku!

Autor:

Sport

17.03.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa ostvarili su zlata vrednu pobedu u borbi za opstanak, pošto su savladali Hadersfild na gostovanju 2:0, a jedan gol je postigao i naš Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Hadersfilda i Palasa

Tim iz južnog dela Londona je bio siguran protiv Hadersfilda, a u vođstvo ih je doveo Tomkins u 23. minutu nakon što se najbolje snašao u 16 metara.

Pobedu je overio naš Luka Milivojević golom sa bele tačke u 67. minutu, nakon što je Zanka vrlo loše reagova u svom kaznenom prostoru.

Everton je na krilima turskog napadača Čenka Tosuna stigao do pobede na gostovanju Stouku, pa je tim sa "Britanija" stadiona sada dospeo u vrlo nezavidnu situaciju u borbi za opstanak.

Tosun je postizao golove u 69. i 84. minutu, čime je tim Stouka praktično jednom nogom u Čempionšipu. Nije vredeo ni gol Čupo-Motinga za izjednačenje u 77. minutu, pošto izabranici Pola Lamberta nisu uspeli da izvuku ni bod.

Ako je Stouk u teškoj poziciji, čini se da je VBA praktično već otpisan nakon poraza od Bornmuta 2:1. "Vrećice" su došle do prednosti, ali su je, kao i mnogo puta ove sezone, ispustile. Krivci za to su Ajb i Stanislas koji su doneli tri boda timu Edija Haua.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading