Duplo golo: Prazne puške u velikom turskom derbiju!

Autor:

Sport

17.03.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fenerbahčea i Galatasaraja odigrali su meč bez golova u velikom derbiju 26. kola turskog šampionata, čime se trka za titulu ponovo zakomplikovala.

RepublikaFoto: twitter.com/Fenerbahce
Navijači nisu imali šta da vide u velikom derbiju Turske

Veliki turski derbi je još jednom bio daleko ispod očekivanja jer nije viđen nijedan gol, što je drugi uzastopni meč ovih rivala sa rezultatom 0:0. 

U utakmici na stadionu Fenerbahčea, domaći tim je bio za nijansu bolji, imao je veći posed lopte, a u prvom poluvremenu je imao dve ozbiljnije šanse. 

Gosti su zapretili prvi put tek u nadoknadi kada su prvo Maikon a zatim i Junes Belhanda bili blizu da zatresu mrežu Fenera. Navijači Fenerbahčea su inače desetak minuta ranije slavili gol koji je postigao Fernandao i to glavom, ali je on bio opravdano poništen jer je Brazilac bio u ofsajdu. 

Ovakvom rezultatu najviše su se obradovila Bešiktaš i Bašakšehir, koji tek treba da odigraju međusobni duel, a pobednik bi se sasvim vratio u trku za naslov šampiona Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading