(VIDEO) Salah ekspres: Liverpul gazi na pogon Egipćanina!

Autor:

Sport

17.03.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula, a pre svih Mohamed Salah, odigrali su besprekornu partiju u pobedi protiv Votforda u 31. kolu Premijer lige rezultatom 5:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah igra sezonu bez greške

Na krilima Mohameda Salaha, koji je sa čak četiri gola i asistencijom praktično sam srušio Votford, Liverpul je ostvario novi trijumf i izbio na treće mesto ispred Totenhema.

Salah je već u četvrtom minutu načeo mrežu protivnika spektakularnim golom. Egipćanin je nanizao dvojicu igrača sjajnim driblinzima, nakon čega je jedan od njegovih čuvara pao na zadnjicu.

Pred sam odlazak na odmor Salah je duplirao prednost i već tada se znalo da će "Redsi" sa ovog meča uzeti čitav plen. Liverpul je dominirao čitavim prvim delom, Votford je uglavnom statirao, pa nije ni strašno što su na odmor otišli samo sa minusom od dva gola.

Liverpulova mašina ostala je zagrejana i nakon velikog odmora, pa su već u 48. minutu došli do 3:0 nakon što je Firmino odlično odreagovao na asistenciju, koga drugog nego Salaha.

I onda opet Salah u glavnoj ulozi sa golovima u 77. i 84. minutu. Da li treba još koji hvalospev za ovog igrača. Samo uživajte u ovim golovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading