ON NE UME DA PRIHVATI NEUSPEH: Izbacili ga iz prvog tima Verone, PA JE ODLUČIO DA DIGNE ČITAV GRAD U VAZDUH!

Autor:

Sport

17.03.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač italijanske Verone Mame Fili Sal (21) deportovan je iz Italije zbog optužbe za planiranje terorističkog napada na tlu ovog grada! On je uhvaćen prilikom kupovine hemikalija koje se koriste pri izrade eksplozivnih naprava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Verona je imala teroristu u svojim redovima

Sal je u Italiju stigao iz Francuske kao 13-godišnjak, a od januara 2014. pa do juna 2016. godine bio je član mlađih kategorija Verone. Ugovor mu nisu produžili iz tehničkih razloga, navode italijanski mediji, koji smatraju da je to kod njega izazvalo bes prema celom zapadnjačkom svetu.

Policija mu je pratila radnje na internetu gde je pokušao da pazari opasne eksplozivne supstance, a on je negirao da je to uzeo zbog dizanja dela grada Verone u vazduh, već da je želeo da prinese žrtvu natprirodnim bićima koja bi mu omogućila veliko materijalno bogatstvo!

Policijske snage su procenile da Sal predstavlja opasnost po grad i državu, kao i da je nestabilnog psihičkog zdravlja, zbog čega je odveden na milanski aerodrom odakle je deportovan u rodni Senegal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading