STOLICA POSLE DEBAKLA: Teški trenuci, lako je pokupiti se i otići

Autor:

Sport

18.03.2018

17:19 >> 17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine pretrpeli su ubedljiv poraz od Zemuna (0:3) na svom stadionu, a posle meča Ilija Stolica, trener "lala" je istakao da pauza u prvestvu zbog reprezentativnih obaveza stiže u pravom trenutku za tim.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Ilija Stolica

- Zemunu čestitam na zasluženoj pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva. Sve ono što se dešavalo na prethodnoj utakmici u Kupu preneli smo i na ovaj meč, a ekipa nije dobro odreagovala na pritisak koji se, po mom mišljenju, bespotrebno pojavio.

- Razgovarao sam sa momcima i na poluvremenu i posle utakmice i znam da su želeli da daju sve od sebe, iako se to ne vidi kroz rezultat na terenu. U predstojećoj pauzi ćemo razgovarati i sa klubom, jer nije dobro ukoliko nema podrške svih ka nekom konačnom cilju koji smo zacrtali.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

- Taj put nije jednostavan, ovo su teški trenuci, ali najlakše je prekinuti sve, pokupiti se i otići. To nije manir pravih sportista, iako su do sada postojali trenuci kada je to možda trebalo da se uradi.

- Ako je ovako nešto već moralo da se desi, onda je dobro što se to desilo sada pred pauzu, pošto ćemo imati dovoljno vremena da sredimo neke stvari, a i da popričam sa ljudima iz kluba i vidim u kom pravcu ćemo dalje ići - istakao je Stolica, s prenosi klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading