(VIDEO) Zvezdi sada Sava nije bila duboka: ADŽIĆ I BEN SE OSVETILI MAČVI!

Autor:

Sport

18.03.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da zaborave poraz u 1/4-finalu Kupa Srbije i da rivala koji im je došao glave u najmasovnijem takmičenju kod nas savlada u Super ligi rezultatom 0:2.

RepublikaFoto: Starsport
Ben je presudio Mačvi u Šapcu

Fudbaleri Crvene zvezde su u 28. kolu savladali Mačvu na gostovanju u Šapcu rezultatom 2:0 i tako su zadržali 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Zvezda je u prvom delu bila bolji rival, kao i protiv većine rivala u Super ligi imali su daleko veći posed lopte u nogama, ali se odbrana Mačve nije predavala.

Sporna situacija je viđena u 36. minutu kada je Pejović iz Mačve igrao rukom u kaznenom prostoru nakon jednog centaršuta Milijaša, ali sudija Petar Piper nije pokazao na penal, iako je bilo jasno da su svi elementi za najstrožu kaznu postojali.

Otpor Šapčana je uspeo da slomi Luka Adžić u 65. minutu kada se nervoza već uveliko uvukla među sve "delije", koje su strahovale da bi ponovo njihovi ljubimci mogli da se sapletu u gradu kraj Save. Adžić je ipak bio snajperski precizan iz slobodnog udarca.

Sve dileme razrešio je napadač Ben kada je nakon kornera ostao sam na nekoliko metara od gola, što je on kaznio bez problema i doneo Zvezdi važna tri boda za izlazak iz mini-krize.

Do kraja susreta Mačva je imala nekoliko solidnih pokušaja da dođu do počasnog gola, ali bez preteranog uspeha. Zvezda je ovu pobedu platila skuplje nego što su mislili, pošto je Krstičić napustio igru u drugom poluvremenu zbog teže povrede stopala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading